2017 – 100% jag.

Jag tror att jag startade min första blogg för ungefär 11 år sedan. På den tiden bloggade jag väldigt flitigt. Om väldigt oviktiga och oseriösa saker. Men det var underhållande, och jag älskade det. Det var en otrligt skön känsla att få skriva av sig. Här sitter jag 11 år senare. 27 år gammal. Och det känns som att det var igår jag startade min första blogg. Jag har fortfarande samma känsla i kroppen, men kan känna den från många olika perspektiv.

En sak är säker. Det är att jag älskar att blogga. Även om jag varit ifrån det i många år nu. Så är denna känsla helt fantastisk. Att hitta tillbaka till den kreativa bit som varit ifrån mig ett bra tag. 2017. Jag är på rätt bana. Även om det tagit några år av letandes och väntandes. Men att vänta, vad är det egentligen? Den rätta tiden är varje dag, varje sekund och varje ögonblick. Vänta inte. Gör bara. Jag ser fram emot ett år med 100% jag.

Förresten, hur god ser inte denna smoothie med jordgubb ut? Just i skrivande stund sitter jag och sippar på den ❤︎